To Delete Document
InEditMode: ("1" if Yes) IsNewDoc: ("1" if Yes) DspNow: UserCN: (username-CN) HistoryFields: (is used in the code for the history subform) -

-

Wat beweegt er in februari?

27/01/2021

De Covid-pandemie stelt ons nog steeds zwaar op de proef. Het goede nieuws is dat Operatie Vaccinatie gestart is en dat Jos, Josepha, Lucie en vele anderen al gevaccineerd werden. Maar wat beweegt er zoal op socio-economisch vlak in februari 2021?

 

De Lijn, TEC en NMBS worden duurder

Op 1 februari worden de tarieven van tram, trein, bus en metro traditiegetrouw aangepast. Pendelen met de trein, tram, bus of metro wordt dus duurder. Of dit ook een impact heeft op uw tussenkomst in de vervoerskosten als werkgever, leest u hier.

 

De fietsvergoeding verandert niet

Het bedrag van de maximaal vrijgestelde fietsvergoeding blijft in 2021 onveranderd, namelijk 0,24 euro per werkelijk afgelegde kilometer. Ontdek in onze actua of u verplicht bent om die fietsvergoeding te betalen.

 

Telewerk blijft de norm ?

De flitscontroles op telewerk worden met 1 maand verlengd en gaan dus verder in februari. Telewerk blijft namelijk de norm. Dat wil zeggen dat we met z’n allen moeten telewerken, tenzij het onmogelijk is omwille van de aard van de functie of de continuïteit van de bedrijfsvoering, de activiteiten of de dienstverlening.

Lees meer en download het attest in onze actua.

 

Securex Sociaal Secretariaat - Legal 27-01-2021