To Delete Document
InEditMode: ("1" if Yes) IsNewDoc: ("1" if Yes) DspNow: UserCN: (username-CN) HistoryFields: (is used in the code for the history subform) -

-

Een nieuwe zoekmotor voor Lex4You

11/10/2018

Deze ochtend is er iets veranderd op Lex4You: de zoekmotor.

Deze nieuwe zoektool is bedoeld om uw opzoekingen op Lex4You vlotter te doen verlopen. Er wordt niets veranderd aan de structuur van Lex4You, noch aan de informatie die erin staat.

In een video worden de verschillende veranderingen belicht waardoor u vlotter kunt zoeken in de duizenden documenten die we in onze database ter beschikking stellen.

Wat is er concreet veranderd?

Bij uw volgende opzoekingen zal u de volgende veranderingen zien:

Opzoeking aan de hand van vooraf bepaalde criteria

Met de nieuwe zoekmotor kunt u uw zoekopdracht verfijnen door middel van een aantal vooraf bepaalde criteria die u kunt aanvinken (periode, gewest, thema, enz.).

Geavanceerd zoeken ook voor sectorale opzoekingen

Naast de gewone zoekopdracht kunt u uw opzoeking ook verduidelijken met de functie ‘Geavanceerd zoeken’. Hiermee kunt u specifieke criteria toevoegen aan uw zoekopdracht, bijvoorbeeld een paritair comité (PC). Via dat geavanceerd zoekformulier voert u voortaan ook uw sectorale opzoekingen uit. U kunt het gezochte paritair comité (de sector) invullen aan de hand van het nummer van het PC of de naam van de bedrijfssector.

Ook beschikbaar op smartphone

De nieuwe zoekmotor is ook beschikbaar op smartphone.

Enkele extra tips en tricks

Om uw opzoekingen nog aangenamer te maken, geven we u enkele extra tips en tricks die u in gedachten moet houden wanneer u onze nieuwe zoekmachine uitprobeert.

  • Gebruik aanhalingstekens als uw zoekterm meerdere elementen omvat (bv. ‘tegemoetkoming van de werkgever’ of ‘beëindiging van de arbeidsovereenkomst’);
  • Hoe meer u uw zoekopdracht verfijnt (aan de hand van de zoektermen en de vooraf bepaalde criteria), hoe nauwkeuriger het resultaat zal zijn;
  • In de vooraf bepaalde criteria vindt u een knop ‘Meer’ en een knop ‘Meer resultaten’ (na 10 resultaten);
  • Nadat u de vooraf bepaalde criteria hebt aangevinkt om de opzoeking te verfijnen, hoeft u niet nogmaals op ‘Zoeken’ te klikken. Dat gaat automatisch. 

Meer informatie?

Trek tijd uit om u vertrouwd te maken met de nieuwe zoekmotor van onze database.

Neem voor meer informatie contact op met onze Customer Service Desk, via het volgend e-mailadres: helpdesk@securex.be

Veel succes met uw opzoekingen op Lex4You!

Securex Sociaal Secretariaat - Legal 11-10-2018