To Delete Document
InEditMode: ("1" if Yes) IsNewDoc: ("1" if Yes) DspNow: UserCN: (username-CN) HistoryFields: (is used in the code for the history subform) -

-

Vlaamse financiële ondersteuning voor telewerk

22/10/2020

De coronacrisis heeft het telewerk in een stroomversnelling gebracht. Vele ondernemingen lieten reeds telewerk toe, maar door de coronacrisis wordt telewerk meer en meer de norm.

Vele ondernemingen zien ook de voordelen in van telewerken.
Werknemers staan niet in de file, zijn minder gestresseerd en hebben een betere work-life balance.

Daarom willen de Vlaamse sociale partners de ondernemingen een financiële stimulans geven bij het invoeren van telewerk in hun onderneming, via de werkbaarheidscheques.

 

Wat is de werkbaarheidscheque?

Dit is een cheque uitgegeven door VLAIO (het Vlaams agentschap voor ondernemen en innoveren). Deze cheque dient om de werkbaarheid in de onderneming te verbeteren.Waar kan je deze cheque bekomen?

Deze cheque kan enkel online aangevraagd worden en dit tot ten laatste 31/12/2020.

 

De werkbaarheidscheque en telewerk

De werkbaarheidscheque kan vanaf nu ook ingezet worden voor het uitwerken van telewerkbeleid in uw onderneming. Hoe je telewerk best aanpakt en invoert verschilt van bedrijf tot bedrijf. Daarom is het een goed idee om zich hierin te laten begeleiden.
Met de werkbaarheidscheque kan men deze begeleiding inkopen en dit tot 10.000 euro.

 

Wat kan Securex hier voor u doen?

Om deze cheques te kunnen gebruiken moet u beroep doen op een geregistreerde dienstverlener van de KMO-portefeuille zoals Securex Consulting.

Wenst u meer info over de begeleiding bij het invoeren van een telewerkbeleid neem dan contact op met iris.tolpe@securex.be.

 

Bronverwijzing:

 

Securex Sociaal Secretariaat - Legal 22-10-2020